Tågresan.

Okategoriserade

Vi hade bestämt oss för att ta tåget från Bangkok till den lilla fiskebyn Huay Yang där vi ska bo. Det vi inte hade tänkt på var att tåget gick klockan åtta på morgonen, och att vi fortfarande var inställda på svensk tid, så när klockan ringde vid 05.45 var det för oss som att gå upp 01.45. Men det gick ändå bra att komma till stationen, och vi var där i god tid innan tåget skulle åka. Även själva tågresan gick över förväntan och tjejerna höll sig hyfsat lugna ända tills vi började närma oss slutstationen. Visst hade det haft sina fördelar att ta en taxi direkt från flygplatsen, men det var verkligen en upplevelse att se hur det thailändska landskapet förändrades utanför fönstret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s