Semester.

Phuket

Efter Bangkok kände vi att det var dags för enklast möjliga med fokus på att tjejerna skulle ha så roligt som möjligt de här sista två veckorna som vi är kvar här i Thailand. Med det som utgångspunkt har vi letat hotell, och eftersom vi sedan tidigare hade en bokning i Phuket de sista dagarna så fokuserade vi på området där i krokarna. Vår första anhalt blev Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach och efter en krokig bilresa (dock inte fullt så krokig som den förra) med barnstolar (tack Kids on Board!) blev vi välkomnade med pennor och målarböcker till tjejerna, och redan där kände vi att det här kommer nog bli bra. Vistelsen fortsatte på samma tema, allt var oerhört barnvänligt samtidigt som det inte tog över utan fortfarande kändes bra och genomtänkt för vuxna.

Resorten, som ligger i Patong, har en egen strand, och till och med ett eget korallrev, och det behövs inte ens ett cyklop för att få se akvarieliknande fiskar. Skillnaden mellan högvatten och lågvatten är väldigt spännande, då korallrevet blottades vid lågvatten, och ger stranden en helt annan karaktär. Poolerna på hotellområdet är stora med bra utrymmen för små barn och en vattenrutschkana som snabbt blev populär bland alla tre tjejerna. Lekrummet inomhus är toppen, och barnklubben bjuder på många bra aktiviteter som har gjort det enkelt att underhålla barnen under den vecka vi tillbringat på hotellet. Det har blivit möjligt för en av oss att vara själv med alla barnen, vilket gett den andra chansen att träna, gå på massage eller göra något annat. Vi har verkligen inget att klaga på under vår vistelse här på Merlin Beach, och har haft en fantastisk vecka här. Nu är det dags att åka vidare och utforska en annan strand här i Phuket, vi hörs därifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s