Kamala Beach.

Phuket

Vi har fortsatt resan i resortens och barnfokusets tecken, och checkat in på ett Lollo & Bernie-hotell, närmare bestämt Sunwing Kamala Beach. Hotellet ligger precis vid strandpromenaden och har en egen avgränsad del här på stranden, som även om den är betydligt mer folktät än vad vi varit vana vid ändå är mysig och bjuder på både fina grävmöjligheter och lagom stora hoppvänliga vågor. Vattnet är dock av det grumligare slaget, så någon snorkling är det inte tal om här.

Förutom stranden finns här inte mindre än sju pooler, tre stora vattenrutchkanor och ett par små. Plus lekrum och lekplats, så någon brist på underhållning är det inte. Allt är väldigt fint anpassat för barn och genomtänkt med tak på barnpool och lekplats, och särskilda rum med barnstolar och diverse andra väsentligheter för småbarnsfamiljer. Vår största utmaning är att få med oss tjejerna från lekrummet för att ta vara på sol- och badmöjligheterna de här sista dagarna, och det känns som en lagom ansträngning just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s