Finally Huay Yang.

Okategoriserade

Äntligen är vi framme i den lilla fiskeby som vi ska tillbringa den här vintern i. Ganska nervöst var det när vi började närma oss, tänk om vi inte alls gillar den? Vad gör vi då? Men väl på plats så kände vi båda direkt att vi gillade den charmiga lilla byn. Huay Yang liknar inget vi sett tidigare. Det är en väldigt utspridd by som ännu är väldigt genuin och inte alls utsatt för exploatering. Däremot är det väldigt många svenskar här, och de flesta områden här, inklusive vårt, är uppbyggda av svenskar. Byn är väldigt utspridd, och för att ta sig runt åker vi och de flesta andra runt på en motorcykel med sidovagn. Det finns inget nattliv att tala om här, däremot finns det massor av restauranger, de flesta väldigt lugna, en milslång sandstrand och alla möjligheter i världen att hitta lugnet och bara vara.

2 reaktioner på ”Finally Huay Yang.

  1. Hej på er i värmen. Farfar Hans introducerade mig för er blogg. Jättekul att se och läsa. Vilket äventyr för hela familjen att bära med sig för resten av livet. God jul och gott nytt år på er. I morgon bitti åker Hans och jag till Nice. Hälsningar Håkan

    Gilla

    1. Hej! Vad kul att höra från dig. 🙂 Hoppas jul och nyår varit bra därhemma. Ja, det är verkligen ett äventyr, och så kul att kunna göra detta tillsammans. Ha det fint och gott nytt år! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s