Bangkok med barn.

Okategoriserade

Våra misstankar om att Bangkok kanske inte skulle vara den mest barnvänliga staden visade sig ganska snart stämma. Under våra två dagar i Bangkok såg vi knappt några barn, eller barnvagnar heller för den delen, vilket kan ha varit anledningen till att alla vi mötte var enormt fascinerade av oss och vid flera tillfällen tog folk bilder på oss.

Första utflykten från hotellrummet för att hitta någonstans att äta middag var en läskig historia. Vårt hotell låg på en smal gata helt utan trottoar, och trafiken var minst sagt hetsig. Det var med andan i halsen vi parerade dubbelvagn och sele i vänstertrafiken, men som tur var hittade vi relativt snabbt en stor gata med ett köpcentrum och gatsystem som broar i luften. Där hittade vi allt vi behövde, och återvände dit även nästa dag för middag, fika och handling.

IMG_0194IMG_0204IMG_0213IMG_0217IMG_0221IMG_0227IMG_0236IMG_0240IMG_0251IMG_0257

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s