En paus från lugnet

Utflykter

Efter två veckors lugn här i Huay Yang kände vi att det började bli dags för en utflykt. En av de saker som vi lockade vår femåring med innan resan var vattenrutchkanor, så vi googlade fram första bästa hotell i närheten med en sådan och hamnade på Novotel i utkanten av Hua Hin. Färden dit gick med tåg, den här gången något slags lokaltåg som visade sig vara betydligt enklare än det regionaltåg vi åkte med från Bangkok. Här var det dörrlöst och halvöppna fönster som gällde, till mammans stora skräck. Men det gick fint, och sista biten från stationen tog vi taxi till hotellet. 

Vattenrutchkanan blev en succé, likaså hoppborgen och lekrummet, så vi alternerade mellan dem i två dagar innan vi återvände till lugnet i Huay Yang. Vi såg ärligt talat inte särskilt mycket av Hua Hin, men sista kvällen tog vi oss i alla fall utanför hotellet för middag och inköp av badleksaker.

2 reaktioner på ”En paus från lugnet

 1. Hej Martin & Co!
  1:a Advent idag här hemma, ni ser ut att ha det toppen, så långt från julstress och snöblandat regn man kan komma, jag är inte alls avundsjuk…..Så har Farmor Annika kommit, måste vara härligt att få umgås under mer lättsamma förhållanden. Njut av tillvaron och hälsa din fina familj, och Annika såklart! Lägg gärna ut en bild på henne, hon är ju lite ”fotoskygg” men det får hon ta!!

  Tack för alla fina bilder. Allt gott! Kramar till Er alla från Monica

  Gilla

  1. Hej Monica! Ja vi har det toppen här, och det är jättekul för tjejerna (och oss såklart) att ha farmorn här. Du kan hitta henne på ett par bilder redan, men det ska nog komma fler, håll utkik! 🙂 Ha det fint! Kram från oss alla

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s