Sista Sverigebesöket, sista skolveckan och sista dagarna i huset.

Huay Yang

Den senaste veckan har vi haft besök av tjejernas farfar Hans, det sista i raden av våra efterlängtade Sverigebesök. Till deras stora förtjusning så bodde han i samma hus som farmor gjorde när hon var här så de fick återigen leka med den stora pantern och diverse andra föremål som helt säkert inte var tänkta att lekas med. Det har varit jättekul att ha honom här och (som vid alla våra besök) är det så roligt att se hur framför allt Line och Nomi blir alltmer initiativtagande till kontakt när vi får umgås flera dagar i sträck på ett sätt som är svårt hemma. Stort tack för de här dagarna tillsammans!

Det är även Ines sista vecka i skolan den här veckan. Hon har trivts otroligt bra och vi är så glada att vi valde att testa den. Skolan är en fantastisk mötesplats för att träffa andra familjer och det anordnas bland annat storsamlingar med föräldrar och pannkaksluncher. Nu när vi åker runt på olika ställen här i byn så känner Ines oftast ett eller flera barn var vi än kommer, verkligen jättekul att se!

Sist men inte minst är det också vår sista vecka i huset. På måndag är det nämligen dags för oss att säga hejdå till det som varit vårt hem de senaste tre månaderna (!) och bege oss ut på resande fot de sista fem veckorna vi har kvar här i Thailand. Att lämna Huay Yang nu var inget vi hade planerat i förväg utan ett beslut som växt fram längs vägen. Vi vill inte att den sista tiden här ska kännas som en väntan på att åka hem, och vi vet inte när vi kommer tillbaka så det känns kul att få möjligheten att se andra platser. Men det är inte lätt att lämna den här mysiga lilla byn som vi lärt känna och kommit att hålla varmt om hjärtat.

2 reaktioner på ”Sista Sverigebesöket, sista skolveckan och sista dagarna i huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s