Efterlängtat besök från Sverige.

Huay Yang

I nästan två veckor har vi haft besök av mormor, morfar, moster Carro och hennes pojkvän Erik. De har bott i ett hus här på området, och lyxen att kunna promenera till dem på ett par minuter har varit oslagbar för både oss och tjejerna. Det har verkligen uppskattat att kunna springa dit och leka en stund, och vi har fått dra hem Ines från kvällarnas Uno-spelande. Även för oss har det varit så kul att ha dem här och hinna umgås mer och under härligare former än vad som hinns och är möjligt hemma i Sverige.

Att vi flera gånger under vår tid här fått besök av familj och vänner är något som verkligen har förgyllt vår tillvaro här och en av anledningarna till att vi fortfarande trivs så bra här efter relativt lång tid.

2 reaktioner på ”Efterlängtat besök från Sverige.

  1. Hej fina familjen Rudert!
    Tack för alla härliga bilder från eran vistelse i Thailand 🙂 Inte utan att jag blir väldigt avundsjuk, vi här hemma får halka på isiga trottoarer. ……..Njut i fulla drag av sista tiden där nere och kom hem bruna och friska!!!
    Många hälsningar
    Monica (Annikas väninna)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s