Skolstart, en tappad tand, fint besök och en födelsedag.

Huay Yang

Veckan som gått har varit händelserik på flera sätt, kanske framför allt för Ines som i tisdags började i svenska skolan här i Huay Yang. Saknaden efter kompisar var stor efter att Love och Valter hade lämnat oss, så vi bestämde oss för att testa skolan som är huvudanledningen till att så många svenska barnfamiljer befinner sig här. Det verkar varit ett lyckat beslut och Ines är än så länge väldigt nöjd med sin tillfälliga förskola. Samma dag som skolan började tappade även Ines sin första tand, som sedan länge haft en vuxentand bakom sig som bara väntade på att få ta plats.

Vi har även fått fint besök i form av tjejernas mormor, morfar, moster Caroline och hennes pojkvän Erik vilket vi är mycket glada för. Sist men inte minst har vi såklart firat vår minsta tjej som fyllde 1 år i tisdags.

2 reaktioner på ”Skolstart, en tappad tand, fint besök och en födelsedag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s