Fint besök, regn & en tågresa.

Huay Yang, Restauranger, Utflykter

De senaste två veckorna har vi haft besök av Martins mamma Annika. När vi kom hem från Hua Hin var hon till tjejernas stora glädje redan på plats i ”sitt” hus som låg i samma område som vårt. Hon har fått hänga med oss på salengen (moppen med sidovagn) runt i byn, vi har visat henne våra smultronställen, och även passat på att testa några nya. 

De sista dagarna hon var här visade sig tyvärr inte vädret från sin bästa sida, och regnet öste ner i flera dagar. Bristen på inomhusaktiviteter blev snabbt uppenbar, och vi fick göra vårt bästa för att underhålla tjejerna och smet ut för att bada i poolen eller åka och äta så snart det blev uppehåll. Ibland hann vi dock inte tillbaka i tid, och att det inte är helt praktiskt med saleng som färdmedel i hällregn blev vi snart varse. Tur ändå att det var runt 30 grader i luften, så särskilt kallt blev det inte.

Eftersom regnet bara fortsatte bestämde vi oss att åka med farmor till Bangkok när det var dags för henne att flyga hem till Sverige igen. Nu har vi vinkat av henne och är tillbaka där vi påbörjade vårt Thailandsäventyr för ganska precis en månad sedan. Frågan är bara hur vi ska klara oss utan henne nu när vi vant oss vid att vara en extra vuxen? 🙂 Både tjejerna och vi har tyckt det varit så kul att ha henne här, och Line frågade redan samma kväll när hon skulle komma tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s