Waghor Aquarium

Utflykter

Häromdagen var det dags för utflykt och lokaltåg igen, den här gången bara två stationer, vilket kostade 9 baht, dvs ca 3 kr för oss (tre vuxna och tre barn). Tåget kom nästan på utsatt tid, och ca 20 minuter senare var vi framme i Wa Ko där vi skulle besöka Waghor Aqarium. Wa Ko visade sig vara ett ställe som princip var byggt enbart för akvariet, förutom det fanns bara ett väldigt enkelt matställe. Akvariet var jättebra och uppskattat av tjejerna, men efter att vi ätit fick vi lite panik när vi insåg att det var mer än två timmar tills tåget skulle gå tillbaka (det går bara ett tåg om dagen). Vi gick ett till varv inne på akvariet, väntade utanför ett tag och gick tillbaka till stationen i god tid innan tåget skulle komma. Vi hade hört att tåget tillbaka brukade vara sent, men hade inte riktigt insett att ”stationen” skulle bestå av en träbarack utan vare sig vatten eller något ätbart i sikte. Efter att ha väntat i närmare en timme efter utsatt tid ringde vi till slut en taxi. 10 minuter senare kom dock tåget, men vi fick snällt stå kvar och vänta på vår taxi. Så kan det gå, om det blir en nästa gång blir det nog planerad taxifärd tillbaka. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s