Lunch with a view

Okategoriserade

Att äta lunch eller middag med fantastisk utsikt är ingen konst här. Längsmed stranden ligger många restauranger utplacerade, och alla ger känslan av att ligga på en nästintill öde strand. Vi gissar att det kommer se annorlunda ut om några veckor när högsäsongen är igång, men just nu är vi ofta själva eller nästintill själva när vi kommer till en restaurang här. Idag åt vi lunch på Koi, som förutom solstolar även har en liten lekplats intill borden. Mycket uppskattat av både oss och barnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s