Framme i Bangkok (med den borttappade dottern).

Okategoriserade

Nu är vi äntligen framme i Bangkok allihop efter en ganska stökig flygresa där inga barn var särskilt intresserade varken av film eller sömn, trots nattflyg, och föräldrarna var minst sagt uppstressade efter att ha tappat bort en av tjejerna för en stund. När vi skulle gå ombord på planet hände nämligen det som inte fick hända, och det som varit min största skräck sedan vi började planera den här resan: att vi inte skulle ha koll på alla barn i stressade situationer. På något vis lyckades vi tappa bort Line precis när vi skulle gå ombord på planet, utan att någon av oss märkte att hon var borta eftersom vi kom ifrån varandra och båda trodde att hon var med den andra. Det var inte förrän vi båda kom på planet som vi insåg att hon inte var med. Men efter en snabb räddningsinsats av pappan i familjen var hon snart tillbaka, och lyckligtvis hade hon inte hunnit bli rädd utan stod mest och såg lite förvirrad ut. Händelsen gav dock oss båda en rejäl dos ångest över vad vi egentligen gett oss in på och om vi verkligen klarar det här.

Den återfunna dottern tittar på Frost.
Sovstund.
Äntligen framme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s